Leatherface 2017 | Online Subtitrat | Filme noi 2018, seriale noi, filme si seriale online // eFilme.org
ANUNT! Ne cerem scuze pentru reclamele aparute cand vreti sa intrati pe un film , nu este din cauza noastra ci a playerelor celor ce au filmele gazduite . @ eFilme.org
buy-windows-8.1-professional-key 400 Bad Request
400 Bad Request
Please forward this error screen to server.localhost.com's WebMaster.

Your browser sent a request that this server could not understand:

  • (none)/orgds4.txt (port 80)

Leatherface 2017

Vizionari : 67 views

Leatherface 2017 Filme Noi Online Subtitrate ne conduce la gospodăria lui Sawyer, unde o petrecere de aniversare, este ținută de matriarna Familiei Verna Sawyer pentru cel mai tânăr membru al familiei, Jedidiah. Ca si cadou, și pentru a-l induce în ritualurile sadice de familie, ii este prezentata o drujba și este forțat să tortureze un bărbat pe care l-au acuzat că a încercat să fure unul dintre porcii lor. Jed refuză, vizibil perturbat, iar hoțul este ucis de bunicul.
Câteva luni mai târziu un cuplu tânăr; Betty Hartman și Ted Hardesty conduc pe teritoriul familiei atunci când il intalnesc pe Jed aparent ratacit. Betty îl urmărește într-un grajd dărăpănat, unde este ucisa cu promptitudine de familie. Câteva ore mai târziu, tatăl său Sheriff Hartman ajunge la grajd si o gaseste moarta. În timp ce Verna sare să-si protejeze fiii, Hartman il ia repede pe Jed în custodia sa ca răzbunare, trimițându-l într-un azil mental pentru tinerii deranjați mintal. Vizionare placuta a filmului Leatherface 2017 Filme Noi Online Subtitrate.

S-ar putea sa iti placa si ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Se încarcă...

Distributie -  Finn Jones,Lili Taylor,Stephen Dorff
Regia -                                             

Background

Info
Server 1

Server 2

Server 3

Background

S-ar putea sa iti placa si ...