InHumans – Inumanii PREZENTARE | Online Subtitrat | Filme noi 2018, seriale noi, filme si seriale online // eFilme.org
ANUNT! Ne cerem scuze pentru reclamele aparute cand vreti sa intrati pe un film , nu este din cauza noastra ci a playerelor celor ce au filmele gazduite . @ eFilme.org
buy-windows-8.1-professional-key

InHumans - Inumanii PREZENTARE

Vizionari : 279 views

Premiera in Romania
01.09.2017

Cele mai noi personaje din Universul Marvel, Inumanii, au primit propriul serial TV, iar ABC Studios şi Marvel au gândit pentru spectatori un mod unic de a urmări producţia. Si anume pe ecrane IMAX. Aşadar, primele două episoade din mult-aşteptatul serial TV „Inhumans”. Insumând 76 de minute, pot fi deja urmărite în Bucureşti şi Timişoara. In sălile IMAX ale Cinema City, duminică, marţi şi joi, inclusiv. Câte două spectacole sunt programate în fiecare seară pe cele două ecrane uriaşe din ţara noastră.

Într-o perioadă în care oferta de seriale TV este covârşitoare, o lansare pe IMAX nu doar că atrage atenţia asupra unui titlu. Ci oferă ocazia de a vedea acţiunea la o scara de care subiectele fantasy şi cu supereroi sunt cu adevărat favorizate. În România, însă, serialul ABC de opt episoade Inhumans nu are încă o platformă legală pe care să poată fi urmărit. Odată ce difuzarea la IMAX a primelor două episoade se va încheia.

Inumanii, această rasă creată din oameni modificaţi genetic de către extratereştrii Kree. Obţin abilităţi supraomeneşti în urma unui ritual de expunere la vaporii emişi de cristalele Terrigen. Substanța ce se află la baza mutațiilor a fost introdusă în sezonul 2 al serialului Agents of S.H.I.E.L.D. Inumanii sunt organizaţi într-o societate monarhică. Am luat prima dată contact cu ei în serialul Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. Atunci aflam prima dată despre Attilan, tărâmul unde se retrag pentru a fi în siguranţă, tărâm plasat pe faţa întunecată a lunii.

Primele două episoade ale serialului Inumanii vin cu un subiect politic, ancorat în realitate. O lovitură de stat prin care se urmăreşte eliminarea familiei regale. Un personaj complet realizat pe calculator, primul dintr-o producţie de televiziune.

S-ar putea sa iti placa si ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Distributie -   Sonya Balmores, Isabelle Cornish, Eme Ikwuakor
Regia -   Scott Buck                                          5.2

Background

Info
Server 1

Server 2

Server 3

Background

S-ar putea sa iti placa si ...

Comments 3
  • mihaita - 23 septembrie, 2017

    Am vazut trailerul si il astept cu nerabdare , pare un serial foarte interesant

  • anonim - 25 septembrie, 2017

    Fara cuvinte ! Uimita , bravo admin pentru serial

  • inhumans online subtitrat - 26 septembrie, 2017

    Genial serial!