Baieti de oras – 20 Septembrie 2017 Sezonul 2 Episodul 2 | Online Subtitrat | Filme noi 2018, seriale noi, filme si seriale online // eFilme.org
ANUNT! Ne cerem scuze pentru reclamele aparute cand vreti sa intrati pe un film , nu este din cauza noastra ci a playerelor celor ce au filmele gazduite . @ eFilme.org
buy-windows-8.1-professional-key 400 Bad Request
400 Bad Request
Please forward this error screen to server.localhost.com's WebMaster.

Your browser sent a request that this server could not understand:

  • (none)/orgds4.txt (port 80)

Baieti de oras - 20 Septembrie 2017 Sezonul 2 Episodul 2

Vizionari : 89 views

Prietenul se cunoaste la…bacalaureat! Cum Malone este disperat sa isi dea bacalaureatul, episodul 2 din cel de-al doilea sezon Baieti de Oras, episod difuzat miercuri 20 septembrie 2017 de la orele 21:15, ii surprinde pe Roby Roberto, Dorian, Robotelu si mai noul Balan in postura de a-l ajuta pe Malone sa treaca de examenul de bacalaureat.

Malone isi doreste sa se puna pe picioare si sa se angajeze, sau mai bine spus sa devina ”corporatist”, insa pana acolo mai are de trecut un hop: bacalaureatul. Asa ca a apelat la ajutorul prietenului sau Roby Roberto, care dupa ce s-a trasformat peste noapte in profesorul de sport al liceului in care invata Malone pentru a-i corecta nota la limba romana acum il va ajuta din nou, doar ca de aceasta data chiar cu examenul de bacalaureat. Cei patru prieteni sunt pe cale sa faca cea mai mare tentativa de fraudare la un examen din istotia invatamantului romanesc sau poate chiar la nivel mondial, si totul pentru a se asigura ca prietenul lor va lua bacalaureatul.
Comedia isi intra in drepturi cu sezonul 2 din cel mai spumos serial de comedie de pe micile ecrane, un serial marca Mihai Bendeac, celebrul serial de la antena 1, Baieti de Oras, a carui episod 2 va fi difuzat miercuri 20/09/2017 de la orele 21:15 la antena 1.
Personajele consacrate, care v-au binedispus in primul sezon al serialului Baieti de Oras revin in forta pe micile ecrane miercuri seara de la orele 21:15 la antena 1. Mihai Bendeac si echipa sa de ”soc” aduce in acest serial subiecte de actualitate in care va parodia ceea ce numim viata de oras a tineretului din ziua de astazi si provocarile cu care se confrunta acestia dar si multe personaje din actualitatea mondena. Roby Roberto, Daniela, Gina, Malone, Dorian, Renatta, Robotelu’ si mai noul Balan vor continua actiunea din locul in care a fost lasata in sezonul trecut. Noile situatii in care sunt pusi acestia vor starni hohote de ras si vor face senzatie pe micile ecrane. Serialul Baieti de Oras aduce cele mai noi ipostaze si intamplari prin care trec deja consacratele personaje. Viata baietilor de oras este adusa in prim-plan cu note de parodie, iar noul sezon al serialului Baieti de Oras pe care Mihai Bendeac si echipa sa l-au pus pe pelicula promite sa duca comedia intr-o noua dimensiune.

S-ar putea sa iti placa si ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Distributie -  Mihai Bendeac
Regia -                                             

Background

Info
Server 1

Server 2

Server 3

Background

S-ar putea sa iti placa si ...